Blog

Alt text
Aug
22

Nieuwe app voor medewerkers

Niet iedereen heeft een negen tot vijf bureau baan. In feite zijn er meer dan 55 procent van de Nederlandse werknemers die geen vaste verschuivingen verrichten.

Zou het niet geweldig zijn als u uw niet-betaald personeel in staat zou stellen om hun voortdurend veranderende werkplannen vanaf elk gewenst moment te bereiken?

De nieuwe Humanity mobile app voor medewerkers geeft uw medewerkers dat gemak en nog veel meer.

Perfect voor de mobiele werknemers van vandaag kunnen medewerkers de app gebruiken om al hun aankomende werkverschuivingen direct op hun smartphones te zien.

Het helpt het personeel in de lus te houden en verbonden te maken met hun werkplekken door een snel overzicht van alle aankomende werkverplichtingen en allerlaatste bedrijfsactiviteiten en aankondigingen te geven.

De nieuwe applicatie is volledig herontworpen om uw medewerkers een fantastische gebruikerservaring te bieden die hun werkverschuivingen beheerst en met medewerkers van alles wat makkelijker dan ooit communiceert.

Met behulp van de nieuwe mobiele app kunnen medewerkers zowat elke actie uitvoeren die ze kunnen uitvoeren met behulp van de desktop app van Humanity op hun smartphones.