Camping del sol

Share This Post

Camping del sol bevindt zich in het mooie Italië. Deze camping ligt aan het Iseomeer en is zeker een aanrader om te bezoeken. Op deze camping kun je genieten van een heerlijke gemoedelijke sfeer. De camping staat bekend als een kindvriendelijke 5 sterren camping. In de omgeving van deze camping heb je een aantal leuke activiteiten die je kunt ondernemen met jong en oud. Zo ligt deze camping maar 55 km van het Gardameer. Het Gardameer is één van de bekendste meren in Italië en hier gaan ieder jaar weer een hoop Nederlanders naartoe tijdens de vakantie. 

 

De accommodaties op camping del sol 

Op deze campings heb je een aantal accommodaties. Deze accommodaties zijn zeer verschillend van elkaar, maar bieden allemaal de juiste sfeer! Zo kun je kiezen voor de glamptent. Dit is een tent van 25 vierkante meter. Je hebt dan een eigen terras en je verblijft op een rustig deel van de camping. Op deze camping mogen de auto’s alleen zacht rijden, waardoor deze camping ook zeer kindvriendelijk is! Je hebt de mogelijkheid om uit twee verschillende ondergronden te kiezen. Zo kun je kiezen tussen gras en zand. Ga jij met kinderen? Dan wordt het aangeraden om voor gras te kiezen. Zand loop je namelijk gemakkelijk naar binnen in de Glamptent. Deze camping biedt verschillende tenten aan. Huisjes zijn helaas niet beschikbaar op deze camping. 

 

Wat kun je doen op deze camping?

Deze camping ligt direct naast het Iseomeer. Hierdoor kun je elke dag heerlijk tot rust komen aan dit meer. Voor gezinnen met kinderen is dit zeker een aanrader. Iedereen van het gezin zal zich namelijk zeker kunnen vermaken tijdens de vakantie op de Camping del sol! Op de camping vind je een aantal restaurants en bars. In de ochtend, middag en avond kun je volop genieten van deze restaurants en bars. Ook de dagelijks boodschappen kun je op de camping doen. Zo hoef je niet ver te reizen voor een heerlijk avondmaal!

 

Voor elke leeftijd leuk!

Voor elke leeftijd is Camping Del Sol een aanrader. Ieder persoon kan namelijk heerlijk genieten tijdens een vakantie op deze camping. Er is hier erg veel te doen, en ook familie-uitjes zijn zeker een aanrader op deze locatie. Je vindt verschillende leuke activiteiten, maar ook als je tot rust wilt komen, ben je op deze camping aan het juiste adres! Wil jij dolgraag deze camping bezoeken? Boek jouw verblijf dan gemakkelijk via het internet. Zo kun jij aankomende zomer genieten van een heerlijk avontuur in Italië!

spot_img

Related Posts

Hoe verloopt een mediationtraject?

Je hebt een conflict op je werk of een...

Het belang van klimaatbeheersing in datacenters

In de wereld van datacenters is klimaatbeheersing een cruciaal...

Alles wat je moet weten over het kopen van overgangsprofielen

Als je ooit een vloer hebt gelegd, weet je...

Goud voor jong en oud!

Hey, sieraden liefhebbers! Wie houdt er niet van een...

De verschillende soorten investeringen: Van crypto tot Pokémon kaarten

Als het gaat om investeren, zijn er talloze opties...

Online Reclame Maken: De Kracht van Google Ads en LinkedIn Adverteren

Online reclame is tegenwoordig de norm. Het internet heeft...
- Advertisement -spot_img