Duurzaam en voordelig vervoeren naar Den Haag

Share This Post

Steeds meer steden sluiten hun binnensteden af voor vervuilend vervoer. Tegelijkertijd heb je als ondernemer te maken met hoge brandstofprijzen en lange files. Hoe zorg je er dan voor dat goederenvervoer geen obstakel wordt voor je bedrijf? Met het huren van opslag, het regelen van goedkope parkeervergunningen en het benutten van cross docking, ben je de concurrentie een stapje voor. Ga je binnenkort ondernemen in Den Haag? Kijk dan op tijd naar mogelijkheden voor opslag huren den haag en regel een parkeervergunning bij de gemeente. Cross docking is daarbij een uitstekende oplossing voor ondernemers die veelvuldig gebruik maken van oude dieselvoertuigen.

Parkeren, laden en lossen

Waar je het beste kunt parkeren is uiteraard afhankelijk van je bestemming. Het liefst zet je je auto, bus of vrachtwagen direct neer waar je moet zijn. Houd er wel rekening mee dat je op veel plaatsen in Den Haag moet betalen voor parkeren. Gelukkig kun je als ondernemer in de gemeente Den Haag een parkeervergunning aanvragen. Tip: wil je gratis parkeren terwijl je bedrijf niet is ingeschreven bij de gemeente? Kijk dan of je kunt parkeren op de bezoekersvergunning van een collega of buurtgenoot.

Opslag huren

Misschien heb je voor je onderneming tijdelijk meer opslagruimte nodig. Of je moet een paar maanden wachten voor je je nieuwe bedrijfspand kunt betrekken. Dan is het fijn om opslag te huren voor je spullen. Zo kun je je inventaris tijdelijk stallen zonder te veel te betalen. Met de juiste opslagruimte wordt je bedrijf verhuizen een stuk makkelijker. Je huurt al een kleine opslagruimte voor enkele euro’s per maand! Dat is de investering meer dan waard.

Verbod op dieselwagens

Net als veel andere grote steden hanteert de gemeente Den haag milieuzones. Dat betekent dat je met bepaalde voertuigen geen toegang krijgt tot de (binnen)stad. Dit kan problemen geven als jij gebruikmaakt van oudere (diesel)voertuigen. Is dat het geval bij jouw bedrijf? Verdiep je dan eens in de mogelijkheden van cross docking. Dit principe stelt je in staat je producten op een duurzame en snelle manier in de stad af te leveren. Je bezorgt jouw goederen bij een zogeheten ‘hub’, waarna de vervoerder jouw producten verder de stad in brengt. Dat doet de vervoerder bijvoorbeeld met elektrische wagens, zodat je goederen overal kunnen worden afgeleverd. Cross docking is dan ook onmisbaar voor ondernemers die duurzaam willen werken in de transportsector.

spot_img

Related Posts

Waarom kamperen in de natuur je leven verrijkt

Kamperen staat synoniem voor avontuur, ontsnappen uit de dagelijkse...

Waarom kamperen in de natuur een must is

Kamperen is meer dan alleen een vakantie; het is...

Ontdek de kracht van linkbuilding en seo voor jouw bedrijf

De digitale wereld is nu een integraal deel van...

Hoe verloopt een mediationtraject?

Je hebt een conflict op je werk of een...

De opkomst van warmtepompen in Nederland

Het lijkt erop dat steeds meer Nederlanders geïnteresseerd zijn...

Het belang van klimaatbeheersing in datacenters

In de wereld van datacenters is klimaatbeheersing een cruciaal...
- Advertisement -spot_img