Duurzaam en voordelig vervoeren naar Den Haag

Share This Post

Steeds meer steden sluiten hun binnensteden af voor vervuilend vervoer. Tegelijkertijd heb je als ondernemer te maken met hoge brandstofprijzen en lange files. Hoe zorg je er dan voor dat goederenvervoer geen obstakel wordt voor je bedrijf? Met het huren van opslag, het regelen van goedkope parkeervergunningen en het benutten van cross docking, ben je de concurrentie een stapje voor. Ga je binnenkort ondernemen in Den Haag? Kijk dan op tijd naar mogelijkheden voor opslag huren den haag en regel een parkeervergunning bij de gemeente. Cross docking is daarbij een uitstekende oplossing voor ondernemers die veelvuldig gebruik maken van oude dieselvoertuigen.

Parkeren, laden en lossen

Waar je het beste kunt parkeren is uiteraard afhankelijk van je bestemming. Het liefst zet je je auto, bus of vrachtwagen direct neer waar je moet zijn. Houd er wel rekening mee dat je op veel plaatsen in Den Haag moet betalen voor parkeren. Gelukkig kun je als ondernemer in de gemeente Den Haag een parkeervergunning aanvragen. Tip: wil je gratis parkeren terwijl je bedrijf niet is ingeschreven bij de gemeente? Kijk dan of je kunt parkeren op de bezoekersvergunning van een collega of buurtgenoot.

Opslag huren

Misschien heb je voor je onderneming tijdelijk meer opslagruimte nodig. Of je moet een paar maanden wachten voor je je nieuwe bedrijfspand kunt betrekken. Dan is het fijn om opslag te huren voor je spullen. Zo kun je je inventaris tijdelijk stallen zonder te veel te betalen. Met de juiste opslagruimte wordt je bedrijf verhuizen een stuk makkelijker. Je huurt al een kleine opslagruimte voor enkele euro’s per maand! Dat is de investering meer dan waard.

Verbod op dieselwagens

Net als veel andere grote steden hanteert de gemeente Den haag milieuzones. Dat betekent dat je met bepaalde voertuigen geen toegang krijgt tot de (binnen)stad. Dit kan problemen geven als jij gebruikmaakt van oudere (diesel)voertuigen. Is dat het geval bij jouw bedrijf? Verdiep je dan eens in de mogelijkheden van cross docking. Dit principe stelt je in staat je producten op een duurzame en snelle manier in de stad af te leveren. Je bezorgt jouw goederen bij een zogeheten ‘hub’, waarna de vervoerder jouw producten verder de stad in brengt. Dat doet de vervoerder bijvoorbeeld met elektrische wagens, zodat je goederen overal kunnen worden afgeleverd. Cross docking is dan ook onmisbaar voor ondernemers die duurzaam willen werken in de transportsector.

spot_img

Related Posts

Hier moet je rekening mee houden bij een wegenbouwproject!

Nederland staat wereldwijd onder andere bekend om de goede...

De beste keuze voor haardhout

Als je van plan bent om een open haard...

Op zoek naar een nieuwe fiets? Kies één van de elektrische fietsen!

Het hebben van een fiets in Nederland uiteraard ontzettend...

Geef de allerbeste cadeaus

Of er nu een jubileum bedrijf of een relatiejubileum...

Tips bij het vinden van een leuke groepsaccommodatie

Ben jij van plan om op vakantie te gaan...

Wat heb je nodig voor het verpakken en verzenden van bestellingen?

Wanneer je een eigen webwinkel wilt oprichten zodat je...
- Advertisement -spot_img