Een bedrijfsuitje organiseren

Share This Post

Een bedrijfsuitje moet geregeld worden. Het werkt als een ware teambuilding activiteit en het is gewoon leuk. Je ziet elkaar buiten de normale omgeving; die van het kantoor. Je wordt geforceerd even te socializen, te praten over andere dingen dan werk en samen iets te doen. Er zijn echter veel dingen te doen en iets vinden dat iedereen leuk vindt, kan een uitdaging zijn. Gelukkig hebben wij een oplossing voor je. Een bedrijfsuitje organiseren is na het lezen van deze blog helemaal niet meer lastig. Dit doe je namelijk bij de Tuinderij

Wat kun je doen?

De Tuinderij biedt enorm veel activiteiten aan. Zo veel, dat ze niet eens allemaal te noemen zijn in deze blog. De activiteiten bevatten onder andere sumoworstelen, fiets-suppen, voetdarts, een rondvaart met een boot, een pubquiz en ga zo maar door. Er is dus enorm veel te doen, en buiten deze activiteiten zijn er nog meer. Je kunt daarom gerust een kijkje nemen op de site. Als bedrijfsuitje is het leuk om deze dingen te combineren met elkaar. Iedereen vindt wel op zijn minst één activiteit leuk. 

Pakketten

De Tuinderij biedt meerdere activiteiten pakketten aan. Deze pakketten kun je zelf samenstellen zoals hierboven al even genoemd, maar je kunt ook kiezen uit twee standaard pakketten. Het eerste pakket is beschikbaar vanaf 15 personen en bestaat uit een ontvangst met een drankje. Daarna zullen er allerlei activiteiten worden gedaan uit het assortiment van de Tuinderij. Daarnaast kun je een pakket kiezen met een Solex tour en een rondvaart met een grote boot. Er zal op beide voer-/vaartuigen twee uur worden doorgebracht. De consumpties zijn inbegrepen. Dit pakket is beschikbaar vanaf 40 personen. Er is dus echt voor ieder wat wils, wat je ook wenst. 

Plek

De Tuinderij beschikt over een groot terrein. Op dit terrein zijn héél veel activiteiten te doen, dat besef je je nu hopelijk ook wel. Deze activiteiten kunnen zowel binnen als buiten zijn, afhankelijk van het soort activiteit. Daarom is een bedrijfsuitje bij de Tuinderij ook zo geschikt, het kan altijd doorgaan ongeacht het weer. 

Waarom een bedrijfsuitje?

Een bedrijfsuitje bij de Tuinderij zorgt voor een lach op het gezicht van iedereen. Dit kan nooit kwaad, maar al helemaal niet binnen een werkomgeving. Het is goed om elkaar eens op een andere manier te leren kennen en echt iets mét elkaar te doen. Op deze manier creëer je een hechter en gezelliger team. 

spot_img

Related Posts

Waarom kamperen in de natuur je leven verrijkt

Kamperen staat synoniem voor avontuur, ontsnappen uit de dagelijkse...

Waarom kamperen in de natuur een must is

Kamperen is meer dan alleen een vakantie; het is...

Ontdek de kracht van linkbuilding en seo voor jouw bedrijf

De digitale wereld is nu een integraal deel van...

Hoe verloopt een mediationtraject?

Je hebt een conflict op je werk of een...

De opkomst van warmtepompen in Nederland

Het lijkt erop dat steeds meer Nederlanders geïnteresseerd zijn...

Het belang van klimaatbeheersing in datacenters

In de wereld van datacenters is klimaatbeheersing een cruciaal...
- Advertisement -spot_img