Een chocolade Sinterklaas hoort erbij!

Share This Post

Nog even en het is alweer Sinterklaastijd. Je denkt misschien dat het nog heel ver weg is, maar dat valt dus reuze mee. Nog maar 5 maanden en dan is Sinterklaas zelfs het land alweer uit! Het wordt dus de hoogste tijd om je te gaan voorbereiden op deze leuke periode. Volgens sommigen de leukste periode van het jaar! Kies een chocolade Sinterklaas om aan iedere medewerker te geven of deel strooigoed Sinterklaas uit en maak er een feestje van in jouw bedrijf!

Iedereen lust chocolade Sinterklaas!

De traditionele chocolade Sinterklaas is natuurlijk de chocoladeletter. Je kunt deze letters krijgen in alle letters van het alfabet. Je kunt ze aanschaffen in verschillende smaken, puur, melk of wit, maar ook nog eens mooi opgemaakt en heel chique. Dat maakt de chocolade Sinterklaas zo bijzonder. Maar behalve chocolade Sinterklaas kun je nog veel meer bestellen. Zo zijn er heerlijke banketletters, ook wel amandelletters genoemd, online te vinden. Je vindt ze in deze webshop niet alleen in de traditionele letter S, maar ook weer in alle letters van het alfabet. Je moet alleen even aangeven welke letter jij wilt ontvangen. Kies de beginletter van jouw bedrijf en verras je medewerkers op een onbewaakt ogenblik.

Speculaas is ook een traditie

Je kunt het hele jaar door wel speculaasjes kopen bij de bakker of zelfs in de supermarkt, maar er zijn maar weinig stukken speculaas zo lekker als een speculaaspop. Deze poppen zijn net even dikker en kunnen tot wel 500 gram per stuk wegen. Dat is pas een stuk speculaas waar je je tanden in kunt zetten! Heerlijk bij een kopje thee of koffie, maar het allerlekkerst bij een flinke mok warme chocolademelk met slagroom! Dat laatste komt natuurlijk omdat het in de Sinterklaastijd vaak flink koud is in Nederland en we dan die extra calorieën wel heel goed kunnen gebruiken!

En strooi dan wat lekkers…

Eigenlijk is het zonde om strooigoed daadwerkelijk te gaan strooien. Je wilt niet dat die heerlijke kruidnoten en schuimpjes op plekken komen die niet erg fris zijn. Je kunt dan beter strooigoed in kleine jute zakjes geven. Je weet dan zeker dat alles hygiënisch blijft en dat er geen spinnenwebben worden opgegeten. Je kunt er ook voor kiezen om een grote pot met strooigoed in de winkel bij de kassa te zetten. Om te voorkomen dat iedereen gaat graaien met handen waarvan je niet weet waar ze zijn geweest, kun je ook dit strooigoed het best verpakken!

 

spot_img

Related Posts

Hardhout als duurzame keuze

Hardhout staat bekend om zijn duurzaamheid en robuustheid, wat...

Waarom kamperen in de natuur je leven verrijkt

Kamperen staat synoniem voor avontuur, ontsnappen uit de dagelijkse...

Waarom kamperen in de natuur een must is

Kamperen is meer dan alleen een vakantie; het is...

Ontdek de kracht van linkbuilding en seo voor jouw bedrijf

De digitale wereld is nu een integraal deel van...

Hoe verloopt een mediationtraject?

Je hebt een conflict op je werk of een...

De opkomst van warmtepompen in Nederland

Het lijkt erop dat steeds meer Nederlanders geïnteresseerd zijn...
- Advertisement -spot_img