Fiets jij al op de meest trendy damesfiets van dit moment?

Share This Post

Fietsen is een activiteiten waar we ons graag mee bezighouden. We gaan er lekker met de fiets op uit of pakken dagelijks de fiets om naar het werk of naar school te gaan. Fietsen is gezond, houdt je scherp en kan vaak ook een zeer gezellige sociale activiteit zijn. Wie een nieuwe damesfiets wil aanschaffen, heeft de keus uit een enorm aanbod van fietsen. Vrijwel allemaal heel praktisch en sommige fietsen hebben daarnaast ook nog iets speciaals waardoor ze lekker trendy zijn. Een mooi voorbeeld van een dergelijke trendy damesfiets is de transportfiets.

Trendy en vooral erg praktisch

Een transportfiets heeft twee unieke eigenschappen. De eerste is het draagvlak dat op de voorzijde van de fiets is bevestigd. Een handige manier op dingen mee te nemen op de fiets en ze ook gelijk in de gaten te houden. Je kunt een krat of mand op de drager bevestigen om spullen in te leggen of gebruik maken van binders om je spulletjes bij elkaar te houden. Het tweede kenmerk van een transportfiets dames zijn de extra brede banden. Die zorgen ervoor dat de fiets lekker stevig op de weg ligt, zelfs wanneer je mand of krat tot aan de nog gevuld is. 

De banden en het draagvlak aan de voorzijde van de fiets zien er dus trendy uit, maar hebben beide vooral een zeer praktisch doel. Ondanks dat de naam van de fiets, het draagvlak en de extra dikke banden wellicht doen vermoeden dat de fiets uitsluitend bedoeld is om dingen mee te vervoeren, is dat zeker niet het geval. De fiets kan ook gewoon worden gebruikt om een eindje te fietsen of om van huis naar je werk te gaan.  Dit maakt een transportfiets tot een multifunctionele praktische fiets om aan te schaffen.

Waarop letten bij de aanschaf van een transportfiets?

Net als bij een gewone fiets zijn er transportfietsen met terugtrapremmen en fietsen met versnellingen. Daar zul je dus een keuze moeten maken. Daarnaast zijn de fietsen beschikbaar in verschillende kleuren, merken en afmetingen. Ook voor kinderen zijn er overigens transportfietsen beschikbaar. Deze zijn een stuk lager zijn, zodat het kind, net als bij een gewone fiets, makkelijk de voeten op de grond kan plaatsen. Verder moet je er rekening mee houden dat transportfietsen erg trendy zijn en er regelmatig mee wordt gestunt. Zie je ergens een zeer voordelige transportfiets, grijp dan je kans, want doorgaans duurt het niet lang voordat de fietsen zijn uitverkocht.

spot_img

Related Posts

Hardhout als duurzame keuze

Hardhout staat bekend om zijn duurzaamheid en robuustheid, wat...

Waarom kamperen in de natuur je leven verrijkt

Kamperen staat synoniem voor avontuur, ontsnappen uit de dagelijkse...

Waarom kamperen in de natuur een must is

Kamperen is meer dan alleen een vakantie; het is...

Ontdek de kracht van linkbuilding en seo voor jouw bedrijf

De digitale wereld is nu een integraal deel van...

Hoe verloopt een mediationtraject?

Je hebt een conflict op je werk of een...

De opkomst van warmtepompen in Nederland

Het lijkt erop dat steeds meer Nederlanders geïnteresseerd zijn...
- Advertisement -spot_img