Palmolie en de feiten

Share This Post

Af en toe lees je iets over een bepaald onderwerp. Je vraagt je dan af of het wel waar is, of je kunt vertrouwen op de bron en de informatie maar bovenal of je hier iets aan hebt. Moet je er nou echt naar gaan handelen? We begrijpen dat je zit te piekeren over dergelijke vraagstukken en daar is niets mis mee, we willen je er zelfs mee helpen. Dat doen we dan ook in deze blog. We doen dat door je te vertellen over palmolie en de feiten de hier belangrijk voor zijn. We vertellen je gelijk over over of je hier iets mee moet en op welke informatie je écht wel kunt vertrouwen. Dit doen we omdat er over bepaalde stukken wat betreft palmolie nog veel twijfel bestaat. Onnodig als je het ons vraagt en makkelijk te verhelpen. Ben je er klaar voor? Dan gaan we snel aan de slag met dit interessante onderwerp en eigenlijk vrij begrijpelijke materie. 

Waarvoor?

Waar wordt palmolie voor gebruikt? what is palm oil used for? Wozu wird Palmöl verwendet? We kunnen nog wel een tijdje doorgaan in allerlei vreemde talen, maar we hopen nu toch echt wel dat de strekken van het verhaal duidelijk is. Waar wordt palmolie nou eigenlijk voor gebruikt? Dat is niet om rivieren of gebieden te vervuilen nee, het zit eigenlijk in heel veel alledaagse producten. Denk bijvoorbeeld eens aan pindakaas, cakejes, brood, sommige make up producten en ga zo maar door. Je vindt het eigenlijk overal in en dat is helemaal niet gek. Waarom niet? Dat lees je hieronder wel. 

Slecht of niet? 

Daar is een heel makkelijk antwoord op te geven; nee. Palmolie is totaal niet slecht voor jou, maar ook niet voor de natuur. Waarom dat niet zo is? Het is niet slecht voor jou omdat er allerlei gezonde vetten in zitten (iets dat je nodig hebt, o.a. voor je hormonen verdeling) en heel veel antioxidanten. Het is daarnaast niet slecht voor de planeet omdat de alternatieven die er beschikbaar zijn ontzettend veel meer schade aanrichten. Dit komt omdat de opbrengsten van de oliepalm ontzettend hoog zijn in tegenstelling tot die alternatieven. Je kunt daarom veel beter palmolie in je producten hebben dan een olie als raapzaadolie. Niet alleen voor je lichaam, maar ook voor de planeet. Win, win en nog eens win. Dat is alles wat we zien, jij ook?

spot_img

Related Posts

Alles wat je moet weten over het kopen van overgangsprofielen

Als je ooit een vloer hebt gelegd, weet je...

Goud voor jong en oud!

Hey, sieraden liefhebbers! Wie houdt er niet van een...

De verschillende soorten investeringen: Van crypto tot Pokémon kaarten

Als het gaat om investeren, zijn er talloze opties...

Online Reclame Maken: De Kracht van Google Ads en LinkedIn Adverteren

Online reclame is tegenwoordig de norm. Het internet heeft...

Vriescel of koelcel: ontdek de beste keuze voor jouw bedrijf

Als je een bedrijf hebt dat werkt met bederfelijke...

Boost je B2B webshop met een PWA voor betere gebruikerservaring

De online wereld blijft zich razendsnel ontwikkelen en het...
- Advertisement -spot_img