Silent disco Utrecht, een leuk uitje

Share This Post

Als je op zoek bent naar een leuk uitje wat je met vrienden kunt doen, familie of bijvoorbeeld met collega’s, dan is een silent disco Utrecht een goed idee. Met een silent disco krijgt iedereen een eigen koptelefoon, en vaak zijn er meerdere kanalen beschikbaar zodat er verschillende nummers geluisterd kunnen worden. Iedereen hoort dan dezelfde muziek, en kan gezellig losgaan op de leuke nummers. Het ziet er vooral grappig uit vanaf de buitenkant, omdat iemand die geen koptelefoon op heeft de muziek niet hoort, maar wel de mensen ziet dansen. Het handige van zo’n silent disco is ook, dat je het overal kunt doen. Hoe werkt dat dan?

Overal waar je bent een silent disco

De apparatuur van zo’n silent disco kun je gemakkelijk bestellen bij het desbetreffende bedrijf. Het wordt vaak naar je opgestuurd door PostNL, zodat je dit kan ophalen bij één van de ophaalpunten. Er wordt ook een zender bijgeleverd, en hiermee kan je altijd binnen een paar honderd meter van de zender af, de apparatuur gebruiken. Wil je bijvoorbeeld de silent disco in het park doen omdat het lekker weer is? Dan kan dat! Of toch gewoon liever in de woonkamer? Dat kan natuurlijk ook! Het is allemaal mogelijk en je hebt gelijk een leuke dag als je een silent disco organiseert. Woon je niet in Utrecht, maar wel in Amsterdam en wil je graag een silent disco organiseren?

Silent disco Amsterdam

Een silent disco Amsterdam is natuurlijk ook mogelijk. Het werkt vaak hetzelfde per stad, maar dan wordt de apparatuur uiteraard verzonden naar een PostNL punt in Amsterdam. Je kunt dan bijvoorbeeld een leuke silent disco organiseren in het Vondelpark, of in de tuin bij iemand. Hartstikke leuk, en harstikke makkelijk. Want als de silent disco afgelopen is, dan kun je alle apparatuur gemakkelijk weer terugsturen. De verpakking wordt vaak al meegeleverd, zodat je dit veilig kan terugsturen via een van de PostNL punten. Vaak rekent zo’n bedrijf ook geen borg, en boven een bepaald bedrag wordt het ook vaak gratis verzonden. Je kunt uiteraard zelf aangeven hoeveel koptelefoons je nodig hebt, dit kan uiteraard ook voor honderden personen zijn. Zeker als je een bedrijfsuitje hebt, is een groot aantal vaak nodig. Maar uiteraard kun je een silent disco ook organiseren in een klein groepje. Een silent disco is vaak ook mogelijk in anders steden, maar dit hangt af van het desbetreffende bedrijf! Veel dansplezier!

spot_img

Related Posts

Camping del sol

Camping del sol bevindt zich in het mooie Italië....

Hoe leer jij omgaan met een hypotheek?

Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee...

Wat heb jij nodig voor je tuin?

Iedereen die een tuin heeft, wil deze zo mooi...

Hoe richt jij jouw badkamer het beste in? 

Er zijn veel mogelijke manieren om jouw badkamer in...

Een voertuig voor dagelijks gebruik

  Het is interessant om te kijken hoe we over...

Je woning verhuren: alles wat je moet weten

Je wilt je woning verhuren? Dat is een goede...
- Advertisement -spot_img