Waarvoor kun je terecht bij een medium?

Share This Post

Terwijl de een wekelijks contact leg met een medium, wilt de ander er het liefst zo ver mogelijk vandaan blijven. Mocht je niet onder beiden vallen en graag is wat meer te weten willen komen over het onderwerp, dan is het zeker aan te raden om verder te lezen. In dit artikel geven we namelijk antwoord op de vraag waarvoor je een medium in kunt zetten.

 

Contact leggen met een overleden dierbare

Als je kortgeleden een dierbare bent verloren, dan kan het erg lastig zijn om je bij de situatie neer te leggen. Vooral wanneer je weet dat de overledene kort voor het overlijden erg ziek was en pijn had. Het is begrijpelijk dat je dan wilt weten of het nu wel goed gaat met de persoon en een medium kan je daarbij helpen. Zo kun je via een medium bevestiging krijgen dat de overleden persoon na zijn dood geheeld is. 

Een andere situatie waarin het prettig kan zijn om naar een medium te gaan, is als je voordat de persoon kwam te overlijden er een ruzie is geweest. Het is vreselijk om door het leven te moeten gaan met dit in je achterhoofd. Samen met een medium kan je contact leggen met de overledene en kan je om vergeving vragen. 

Levensadvies en hulp van een medium

Naast dat je naar oprechte mediums kunt gaan om in contact te komen met een overleden persoon, kun je ook voor levensadvies terecht bij een medium. De medium kan je bijvoorbeeld antwoord geven op de vraag waarom je niet kunt slapen. Daarnaast kan het ook zijn dat je het gevoel hebt dat er vreemde dingen in huis gebeuren en kan een medium ook daarbij helpen. 

 

Wat is een paragnost?

Een paragnost gaat anders te werk dan een medium. Hij of zij voelt namelijk verschillende soorten energieën bij mensen. Een paragnost kan aan de hand van bepaalde voorwerpen erachter komen hoe een persoon zich precies voelt. Daarnaast kan het ook zijn dat een paragnost visioenen krijgt en helder bovennatuurlijke dingen kan horen en zien. 

 

Hoe weet je of een medium betrouwbaar is?

Een betrouwbaar medium vinden hoeft niet lastig te zijn. Om erachter te komen bij wie jij je prettig voelt, kun je het beste langs een aantal mediums gaan. Vraag om advies en kijk in hoeverre een medium jou goed begrijpt. De kwaliteit van de sessie dient voor zich te spreken en als je de juiste antwoorden krijgt, dan ben je op de juiste plek.

spot_img

Related Posts

Hardhout als duurzame keuze

Hardhout staat bekend om zijn duurzaamheid en robuustheid, wat...

Waarom kamperen in de natuur je leven verrijkt

Kamperen staat synoniem voor avontuur, ontsnappen uit de dagelijkse...

Waarom kamperen in de natuur een must is

Kamperen is meer dan alleen een vakantie; het is...

Ontdek de kracht van linkbuilding en seo voor jouw bedrijf

De digitale wereld is nu een integraal deel van...

Hoe verloopt een mediationtraject?

Je hebt een conflict op je werk of een...

De opkomst van warmtepompen in Nederland

Het lijkt erop dat steeds meer Nederlanders geïnteresseerd zijn...
- Advertisement -spot_img