Werkgever gezocht?

Share This Post

Het huidige baantjesklimaat is lastig te navigeren, hé? Maak je geen zorgen; zo voelen velen anderen in ons land, jong en oud, zich ook. Overal waar je komt heb je drie jaar ervaring nodig maar moet je wél aan de jonge kant zijn, of kom je voor onmogelijke eisen te staan qua werkuren vs. de betaling die je ervoor krijgt. Het is een lastige tijd, maar gelukkig is hij niet helemaal zonder hoop; er zijn ook nog bedrijven als Youbahn die jou verder kunnen helpen. Dus, ben je hard op zoek naar bordjes en advertenties met ‘werknemers gezocht’ en/of ‘logistiek personeel gezocht’, lees dan gauw mee. 

 

Werknemen 101

 

Een werknemer zijn, wat betekent dat nou eigenlijk? Zeker in het huidige klimaat is het lastig, maar hier toch een paar tips om je op weg te helpen. Eén van de belangrijksten is om jezelf niet te onderschatten; je kan beter hoog gooien en verrast worden dan vast blijven in baantjes waar je eigenlijk te ‘goed’ voor bent. Wie weet wat voor iemand ze zoeken bij die droompositie; als je jezelf niet kenbaar maakt en het niet probeert, zal het sowieso niet lukken. En wie weet wil dat bedrijf je niet hebben voor die ene positie, maar hebben ze wel iets anders met doorgroeimogelijkheden, of zullen ze je gezicht en CV onthouden voor als er wel iets beschikbaar wordt. Ook is het goed om jezelf benaderbaar en goed verzorgd te presenteren bij een sollicitatiegesprek, en er met zelfvertrouwen te zitten (al is dat na twaalf gesprekken wellicht ver te zoeken). Fake it ‘till you make it; je bent meer waard dan je zelf denkt, ook in het werkveld. Hou dat altijd in je achterhoofd en geef niet op. 

 

Youbahn 

 

Gelukkig zijn er altijd andere instanties en diensten die je op weg willen en zullen helpen, zoals Youbahn. ‘Werknemers gezocht’ is hun voornaamste oproep. Uitzendbureaus zijn je beste vriend als werkzoekende, of je nu op zoek bent naar een bijbaantje, een flexwerker bent of als zzp’er aan de slag wil. De vraag naar werknemers is hoog, en via iets als een uitzendbureau kom je vaker hoog op de lijst te staan en heb je een grotere kans op meer aanbiedingen en andere kansen. Klinkt goed, toch?

 

Geef de hoop niet op; dat is het voornaamste advies. Je komt er wel, of het nu via een omweg is of twee. Houd vertrouwen!

spot_img

Related Posts

Gids voor het kopen van een powerbank

Powerbanks zijn een uitstekende oplossing voor mensen die vaak...

Vaccinaties voor Ghana van groot belang

Ghana is een prachtig land gelegen aan de westkust...

Dit heb je nodig bij het beoefenen van padel

Ga je jouw goede voornemens eindelijk in werkelijkheid brengen?...

De Beste fohnborstel: welke fohnborstel is het beste volgens vergelijkingen?

De Beste Fohnborstel: Welke Fohnborstel is het Beste Volgens...

Werkgever gezocht?

Het huidige baantjesklimaat is lastig te navigeren, hé? Maak...

Is de industriële woonstijl iets voor jou? 

Druk aan het verbouwen van je woning en op...
- Advertisement -spot_img